Британська газета The Times оприлюднила карту з Європою без України

Щоденна британська газета The Times вийшла з обкладинкою, на якій було зображено карту Європи, однак там не було України.

На відповідне фото звернуло увагу видання “ДС”.

Британська газета The Times у вівторок, 23 березня, опублікувала на своїй обкладинці карту, в якій назвала дві країни – Білорусь і Україну – Білоруссю.

Головний матеріал видання сьогодні був присвячений різкому зростанню випадків зараження коронавірусом у період із 14 по 21 березня. Видання пише, що в Україні, яка на карті позначена як Білорусь, відбулося зростання на 43,8% і вона знаходиться в числі європейських країн-лідерів за цим показником.

Також британські журналісти відзначили помітне зниження захворюваності в Іспанії – на 60,1%, також в Португалії число заражень знизилося на 21,8%, а на Мальті — на 20,2%.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Як повідомляв “Апостроф”, раніше народний депутат України від партії “Опозиційна платформа – За життя” Вадим Рабинович опублікував допис, який проілюстрував картою України без анексованого Росією Криму. В мережі нардепу вказали, що таким чином він визнав анексію Криму і скоїв кримінальний злочин.

 

 

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.