Британська газета The Telegraph обере кращу спортивну книгу року

Британська газета The Telegraph оголосила шорт-листи номінантів на премію The Telegraph Sports Book Awards («Спортивна книга року») в 11 категоріях.

Деякі нагороди, такі як «Краща спортивна література» і «Футбольна книга року», вже стали традиційними, в той час як нагорода за «Спортивно-розважальну книгу року» буде представлена ​​на конкурсі вперше. 

Переможці в декількох номінаціях, включаючи «Автобіографію року», «Міжнародну автобіографію року», «Спортивно-розважальну книгу року» і «Книга року про здоров’я і фітнес» будуть визначені шляхом онлайн-голосування. Для визначення лауреатів в інших номінаціях була зібрана спеціальна комісія на чолі з Клер Болдінг.

«У спортивному відділі книжкових магазинів стався спалах назв, і це відображає величезний зростаючий інтерес до світу спорту та ігор, фітнесу та дозвілля, усвідомленості і медитації», – заявив засновник і голова премії Девід Вілліс.

Список номінантів на премію «Краща спортивна література» виглядає наступним чином:

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Франкель» – Саймон Купер

«Найбільший блеф» – Марія Коннікова

«Метелик і гора» – Ед Цезар

«Руська справа» – Девід Уолш

«Подих смутку» – Іен Ридл

«Далекий кут» – Харрі Пірсон

Премія The Telegraph Sports Book Award присуджується з 2002 року. У минулому році найкращою спортивною книгою року була визнана автобіографія британського боксера Тайсона Ф’юрі «Під маскою. Моя автобіографія».

Більше новин спорту ви можете знайти на сайті Vseprosport.