Брати Капранови безплатно читають лекції онлайн про письменницькі та видавничі таємниці

Письменники та видавці Віталій та Дмитро Капранови під час карантину діляться власними письменницькими лайфхаками. Про це повідомляє ogo.ua.

Брати Капранови – автори великої кількості літертатурних творів та історичних досліджень. Серед героїв книг Капранових, до речі, є й славетний виходець з Рівненщини, борець за Незалежність України Ніл Хасевич, історію якого можна прочитати на сторінках нового роману Братів Капранових “Паперові солдати”.

Дмитро та Віталій Капранови, крім усього, також відомі своїми історичними розвідками на каналі імені Т.Г. Шевченка у мережі Youtube. А нещодавно вони започаткували новий просвітницький проект – низку лекцій, які можна послухати на сторінці їхнього видавництва “Зелений пес” у мережі Фейсбук.

Уже відбулося кілька віртуальних зустрічей, під час яких Капранови розповіли секрети, які можуть зацікавити як початкуючих письменників, так і прихильників літератури. Приміром, минулої серед, 15 квітня, під час лекції Брати поділилися тонкощами організації презентації книги. Про це Братам відомо з власної практики, адже вихід кожної їхньої книги супроводжується постійними зустрічами з читачами, Капранови, представляючи власні видання, побували у різних куточках України.

Лекції відбуваються щосереди о 12.00 на сторінці видавництва “Зелений пес”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал