Борис Райтшустер презентує в Києві свою «Путінократію»

Відомий німецький журналіст, автор політичного бестселера «Путінократія», Борис Райтшустер, 11 березня виступить у київській книгарні «Є» та проведе автограф-сесію.
Письменник приїжджає на запрошення видавництва «Віват», яке випустило заборонену в Росії «Путінократію» російською та українською мовами.
Борис Райтшустер – німецький журналіст, який близько 20 років прожив у Москві (з 1999 по 2011 роки очолював московське бюро журналу Focus). У своїй книзі, оригінальна назва якої перекладається як «Демократура Путіна», він детально проаналізував режим правління російського президента. У книзі досліджено найбільш гучні політико-економічні кримінальні справи (справа ЮКОСа, наприклад), сучасний опозиційний рух, особливу увагу автор звертає на війни, розв’язані Росією на Кавказі.
«Демократура Путіна» у Німеччині пережила два перевидання, ставши політичним бестселером. Усього в активі Б. Райтшустера п’ять книг, заборонених до друку в Росії, завдяки яким автор здобув серед німецьких публіцистів славу ворога номер один російського президента.
cultprostir.ua

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал