Бо знову закохалася. Христина Соловій покинула Сергія Жадана

31-річна співачка Христина Соловій розірвала стосунки із 49-річним письменником Сергієм Жаданом. Причина – нове кохання і роман із іншим чоловіком.

Про зміни в особистому житті Соловій розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній в програмі «Екзамен». Кому саме тепер належить її серце, співачка не каже. Відомо, що йому 42 роки.

Христина Соловій розповіла, що познайомилась із Сергієм Жаданом на інтерв’ю Radio NV в листопаді 2021 року. Вони тривало спілкувалися онлайн, і врешті між ними зав’язались стосунки.

«Через два тижні він написав мені, що хоче зробити спільну пісню. Я сказала, що пісня мені не сподобалась і давай спробуємо зробити щось разом… Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити, і в нас завʼязалось романтичне спілкування, яке тривало кілька місяців», – сказала співачка.

Соловій зізналася, що на момент початку стосунків Сергій Жадан був одруженим, а вона мала коханого. Із Жаданом вони пробули разом майже півтора року. Ініціаторкою розриву стала Христина Соловій. Причина, за її словами, нова закоханість і початок нових стосунків.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Долала, що розрив між співачкою і письменником стався незабаром після зйомок скандального кліпу на пісню «Серце» в львівській церкві св. Андрія. На цей час Соловій уже була із новим обранцем і змогла бути “на два фронти”.

«Я закохалась. І все сталось, як сталось… Це була дуже напружена історія, вона здорово потріпала всім нерви, всім сторонам. Через те, як це сталось, я б не хотіла про це говорити, про деталі, але було непросто», – додала співачка.

Нагадаємо, в жовтні торік Сергій Жадан і  Христина Соловій випустили спільний кліп на пісню «Серце», зйомки якого частково відбувалися у храмі святого Андрія у Львові. Відеоробота викликала шквал дискусій і скандал через одностатевий поцілунок у стінах храму. Деякі священники почали вимагати, щоб відео видалили через “антихристиянські цінності”. Понад те, врешті з посади усунули Пароха львівської Церкви св. Андрія УГКЦ о. Михайла Лучківа.

Уперше Сергій Жадан знявся у кліпі Христини Соловій “Юність” наприкінці 2022 року. Саме після його виходу парі почали приписувати стосунки. В інтерв’ю Єфросиніній співачка зізналася, що на той момент їхній роман уже був у розпалі.

nta.ua