Білл Гейтс написав книгу про те, як запобігти пандемії

Бізнесмен і засновник Microsoft Білл Гейтс випустить книгу під назвою “Як запобігти наступній пандемії” (How to Prevent the Next Pandemic). Як повідомляє suspilne.media, про це він розповів у своєму особистому блозі.

“Я вважаю, що пандемія COVID-19 може стати останньою”, – почав свій допис Гейтс.

Бізнесмен упевнений, що пандемію як явище необхідно повністю ліквідувати, оскільки це є серйозною загрозою людству. За словами підприємця, з перших днів спалаху COVID-19 він почав спілкуватися з експертами по боротьбі з інфекцією та зробив ряд висновків, на основі яких можна зібрати алгоритм щодо запобігання пандемії у майбутньому.

У книзі, як обіцяє Гейтс, викладено конкретні кроки щодо запобігання пандемії. Також у ній розповідається про уроки, які людство має отримати зі спалаху коронавірусу, про інновації, необхідні для порятунку життів, та інструменти для своєчасної зупинки поширення патогенів.

Водночас у книзі Гейтс перекаже свої бесіди з директором Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі та генеральним директором Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедросом Аданомом Гебреїсусом.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Реліз “Як запобігти наступній пандемії” заплановано на 3 травня. Книгу опублікує американське видавництво Knopf, але вона буде доступна читачам по всьому світу.

Нагадаємо, що Гейтс ще у 2015 році на конференції TED (у відео є українські субтитри) передбачив можливу появу нового вірусу.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.