Автор “Гри престолів” усамітнився в горах і пише нову книжку

Культовий письменник Джордж Мартін став таким після публікації легендарної саги” Пісня льоду і полум’я”, за якою пізніше зняли серіал”Гра престолів”. На даний момент Мартін пише книгу”Вітри зими”. Як повідомляє show-business.znaj.ua, у своєму блозі письменник розповів, як усамітнився в будиночку в горах у пошуках натхнення. Однак, Мартін скаржиться, що йому в цій некарантинній самоізоляції живеться дуже нудно.

повинен сказати, що у мене тут дуже нудне життя. По правді кажучи, це і життям-то важко назвати. Зі мною постійно знаходиться один з асистентів (я кличу їх міньйонами). Асистенти чергують по два тижні і повинні відсидіти вдома на карантині два тижні, щоб повернутися на зміну. Щоранку я прокидаюся і відразу йду до комп’ютера, куди міньйон приносить каву (я абсолютно нікчемний і непослідовний без ранкової кави), сік і іноді легкий сніданок.

За його словами, після цього ранкового “ритуалу” він починає писати книгу, і засиджується з цим до темряви. Звичайно, іноді дозволяє собі відволіктися вдень на листи або дзвінки. Увечері відпочиває він під час перегляду телевізора або підготовленого фільму, оскільки з Wi-Fi там проблеми.

Після цього письменник вирішує і собі почитати. За цим заняттям може засидітися і до пізньої ночі. Також Мартін скаржиться, що вранці все починається спочатку і так кожен день.

До коронавірусу я виходив раз на тиждень в кіно або поїсти в ресторані. Цьому прийшов кінець у березні. З тих пір я тижнями і місяцями не покидаю хатину. З людей бачу тільки тих, хто на зміні. Я втрачаю відлік днів, тижнів і місяців. Час йде дуже швидко. Зараз серпень, а я не пам’ятаю, що було в липні. Зате це корисно для написання книги.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал