Автор «Гри престолів» назвав терміни виходу нової книги

Письменник Джордж Мартін назвав терміни виходу нової, шостої частини епопеї «Пісня льоду і полум’я», за якою знятий серіал «Гра престолів». Про це він написав у своєму блозі.

Книга вийде не раніше літа 2021 роки, переконаний письменник. Він зазначив, що зараз знаходиться в «хатині в горах» і обстановка сприяє творчому процесу. «Примусова ізоляція допомагає мені писати. Кожен день я проводжу багато часу над “Вітрами зими” і спостерігаю в справі стабільний прогрес … Це буде величезна книга, і мені належить ще довгий шлях», – розповів Мартін.

За словами автора «Ігри престолів», він дуже засмутився, коли з’їзд письменників-фантастів CoNZealand перенесли у віртуальний простір і він не зміг бути присутнім на ньому. Однак Мартін говорить, що готовий їхати в наступному році. «І я сподіваюся, що до того моменту і пандемія COVID-2019, і “Вітри зими” будуть закінчені», – пише він.

«Вітри зими» повинні стати передостанньою частиною епопеї «Пісні льоду і полум’я». Фанати чекали, що роман побачить світ ще в 2014-2015 роках, але Мартін постійно відкладав роботу над ним.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал