Андрій Демиденко отримав нагороду імені Франческо Петрарки

Народний артист України, видатний поет, автор популярних українських пісень Андрій Демиденко нагороджений щойно Міжнародною літературно-мистецькою премією імені Франческо Петрарки. Ось така чудова новина надійшла з сонячної Італії, де високо оцінили талант українця, справжнього Майстра та Подвижника!

Наразі Андрій Петрович став переможцем Міжнародного літературно-мистецького фестивалю (Італія – Німеччина – Україна). Такі яскраві поетичні фестивалі проводяться щороку, а організатор чудового дійства – Міжнародна Академія «ЛIК» (Німеччина), яка нині об’єднує діячів літератури, мистецтв та комунікацій із різних держав. Її очолює поет, прозаїк і мистецтвознавець Олена Ананьєва.

Щиро вітаємо лауреата з почесною нагородою та великим визнанням не лише в рідній Україні, а й у світі! Адже відомо, що Андрій Демиденко раніше відзначений міжнародними преміями імені Джека Лондона (США) та Франца Кафки (Чехія, Австрія, Німеччина). Та головне, це – прекрасна, прониклива творчість Андрія Петровича, яка так подобається мільйонам людей в Україні та за кордоном!

Сергій Дзюба,

президент Міжнародної літературно-мистецької Академії України

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.