21 грудня настане нова Ера в історії людства: як це вплине на кожного з нас

Настає новий період в історії людства, час глобального оновлення. 21 грудня розпочнеться Ера Повітря, яка змінить Еру Землі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

“Зникне відчуття безвиході, марно витрачених зусиль і грошей, – каже астролог. – Почнемо мислити інакше. Більшість проблем відпаде. Людей менше цікавитиме матеріальна сторона життя. Більше дбатимуть про душевний затишок. Стосунки з коханими стануть ближчими. Усе зміниться на краще. Зірки сприятимуть тим, хто хоче вчитися і підвищити професійні здібності”.

За словами астролога, до цього періоду варто підготуватися.

“Маємо 10 днів для того, аби повернути борги. Попросити вибачення у тих, кому завдали болю. Помиритися з батьками, коханими і людьми, без яких не уявляємо свого житті”, – говорить Максимова.

Настають принципово нові часи. Ми станемо свідками прориву і дива.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Старі лідери та олігархи мають відійти, – розповідає астролог. – Вони робитимуть усе для того, щоб зберегти свою владу, але старі методи не спрацюють. Ми оберемо для себе інші країни для наслідування. Важкий період залишиться позаду”.

З’явиться чимало нових інфекцій, але ми навчимося жити з ними і шукатимемо інші форми захисту.

“Коронавірус з нами надовго, тому розслаблятися не треба, – каже Максимова. –2-га половина січня і лютий пройдуть більш-менш спокійно, але у квітні чекаємо на чергову хвилю. За цим вірусом прийде наступний. Винайдемо вакцину від одного, з’явиться інший. Не потрібно сидіти в очікувані, коли все завершиться. Наживемо депресію, але нічого не змінимо. Треба переглянути своє ставлення до цього. Стати відповідальнішими до власної гігієни, стежити за самопочуттям, носити маски і не наражати на небезпеку інших. Придумаємо новий захисний одяг, у якому спокійно гулятимемо, незважаючи на вірус”.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.