У Харкові пройде рок-концерт на підтримку Андрія Антоненка, затриманого у справі Шеремета

У Харкові пройде рок-концерт на підтримку затриманого у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка.

Про це повідомляє https://times.kharkiv.ua/ з посиланням на сторінку Сергія Жадана в Facebook.

 

Поет і фронтмен груп Жадан і собаки і Лінія Маннергейма опублікував в соцмережі афішу з майбутнім концертом. Під портретом Андрія Антоненко написано «Riffmaster тримайся». (Riffmaster – українська рок-група, авторський проект Андрія Антоненко, заснований в 2003 році, – Авт.).

«Друзі-харків’яни, необхідно, щоб у вівторок нас було багато. Ця справа стосується не тільки Андрія – вона стосується жахливої ​​некомпетентності і тотальної безвідповідальності влади, які ми маємо можливість зараз спостерігати. Зима спокійною не буде. Тримаємося, об’єднуємося, виходимо на вулицю! », – прокоментував Сергій Жадан.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Концерт відбудеться 17 грудня о 19.00 біля Головного управління національної поліції в Харківській області, по вулиці Жінок Мироносиць, 5. Як заявлено в афіші, участь в рок-концерті візьмуть: Папа Карло, Олег Каданов, Сергій Жадан, Лінія Маннергейма, Борис Севастьянов, Артем Полежака.

Нагадаємо, що 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання і оголошенні підозр фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Слідство вважає, що до цього злочину причетні волонтери і добровольці, які брали участь в бойових діях на Донбасі. Серед п’ятьох підозрюваних – музикант, військовослужбовець-доброволець, автор неофіційного гімну Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко.

Оприлюднені наслідком дані викликали великий відгук, обурення і бурхливе обговорення в суспільстві.