«Слугу народу» покажуть в Азербайджані?

Президент України Володимир Зеленський домовився про проведення Днів українського кіно в Азербайджані.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з Азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим, передає Depo.ua.

“Проговорили про перспективи у освітній, культурній та гуманітарній сферах. Серед прикладів такої взаємодії відзначу проведення Днів українського кіно в Азербайджані, вірю, що це також відбудеться”, – наголосив він.

Можливо, азербайджанцям, слідом за українцями, пощастить побачити нетлінний серіал «Слуга народу» з чинним президентом України в головній ролі?

При цьому варто зазначити, що як уже повідомлялося в ЗМІ, російський телеканал ТНТ зняв з ефіру серіал “Слуга народу” з Володимиром Зеленським у головній ролі, а з його першого  показаного епізоду  зник жарт про Володимира Путіна.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Водночас, за повідомленням dni.ru  член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ при Державній думі РФ Вадим Манукян запропонував зняти у Росії свою версію українського серіалу “Слуга народу”, взявши на роль Василя Голобородька гумориста Максима Галкіна.

За словами Манукяна, події в серіалі будуть розгортатися у 2042 році. За його сюжетом, герой Галкіна прокидається в замку поряд з дружиною, співачкою Аллою Пугачовою, і чує стукіт у двері. Відкривши незнайомцю, він приймає вітання з отриманням посади президента Росії, а артистка автоматично отримує статус першої леді держави.

Манукян пожартував, що також в серіалі в ролях другого плану могли б зіграти співаки Філіп Кіркоров та Микола Басков. “Ось це буде феєрія”, – зауважив він.