Василь Лизанчук. «Триває широкомасштабна 28-ма руйнівна московська війна проти України»

Зростає морально-психологічна впевненість: дикунська жорстокість моксельців-московитів-москалів-кацапів-росіян не зламає світлого, вільнолюбного українського національного духу. Поклик мирних, гуманістичних, націоналістичних об’єднувальних помислів і переконань українців переламає отруйно-імперський хребет 140-ка мільйонів російських кровопивць, які породили новітнього рашиста Путіна.

Маємо знати, що дикобраз Путін увібрав у себе все нице, що було у Гітлера і Сталіна, все падлюче, що століттями породжувала садистична натура московитів. Перше руйнування нашого древнього золотоверхого Києва північними ординцями було у 1169 році. За 853 роки Україна героїчно витримала 27 різних московських загарбницьких зазіхань. Назвемо окремі. Варварська різанина у гетьманській столиці Батурині. Знеславлення гробниці козацьких отаманів у Чортомлицькій Січі. Переможна Конотопська битва. Героїзм козацьких полків гетьмана Івана Мазепи. Зруйнування Запорізької Січі. Навічно уславлені Крути. Російська більшовицька навала на Україну у 1917-1922 роках. Незламність Українських Січових Стрільців. Велич мужності Української Повстанської Армії. Мазепинці і петлюрівці, бандерівці і мельниківці  ̶  історичні віхи української національно-визвольної боротьби з московськими загарбниками.

Нині всю свою терористичну мерзенність москалі-росіяни 28-ий раз спрямували на знищення духовно-географічної соборності Української Держави. Водночас з руйнуванням мирних міст, містечок, сіл, вбивствами дітей, матерів, статечних бабусь і дідусів московські агресори-маніпулятори отруюють українську громадськість брехливою інформацією. Не вірмо жодному улесливому слову агресора. Національно свідомі українці ніколи не здаються. Україна ніколи не буде рабою московських катів. Допомагаймо один одному, підтримуймо один одного, розвінчуймо і знищуймо колаборантів на кшталт Шуфрича і Киви, розвіюймо сумніви, долаймо страх, вбиваймо зрадників і російських імперіалістів, не втрачаймо віри та оптимізму. Наша мужність, впевненість  ̶  це наша Перемога над пекельними російськими садистами.

Безсмертна Слава Україні! Вічна Слава Героїчній Українській Армії! Героям Слава! Ганебна смерть московським загарбникам!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал