Російські нацисти готували масштабний геноцид українців

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну розвідка США повідомляла про те, що в Росії, крім планів окупації України, є і плани повної фільтрації патріотичного населення країни. Москва планувала організувати в Україні фільтраційні табори, в яких містилися б активні патріоти і планомірно б їх позбавлялася.

Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко на сторінках видання ru.odessanews.biz

Як зараз пам’ятаю деяких дуже му-у-у-удрих громадян, а також відвертих шісток і шавок РФ, зокрема представників ОПЗЖ, які ці повідомлення називали нісенітницею! На їхню думку, таке неможливо було у ХХІ столітті і нічого демонізувати Росію, вона не така!

Насправді подібні концтабори вже давно існують в сучасній Росії. Саме в сучасній Росії знаходиться найбільша в’язниця у світі, в Санкт-Петербурзі, побудована не в епоху СРСР, а за Путіна. Саме в Росії репресії проти свого народу є вже буденністю. Але навіть не про те…

Я навіть не сумнівався, що коли Росія повномасштабно вторгнеться в Україну, то перше, чим вона займеться на окупованих територіях – зачистка патріотів. І саме це сталося з перших днів!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

З перших днів російські окупанти стали вишукувати патріотів і активістів у Чернігівській, Київській, Сумській, Херсонській областях, викрадали їх, катували і, врешті-решт, вбивали. Коли я бачив, як люди виходили на мітинги в Херсоні проти окупантів, я був радий такій стійкості духу, але я розумів, що рано чи пізно цих людей окупанти почнуть фільтрувати і це мене турбувало найбільше… Особливо при тому, що в кожному населеному пункті достатньо зрадників,готових здавати патріотів окупантам. Так і сталося…

Наразі звільнено Київську область, практично Чернігівську і ми бачимо жахи окупації. Розстріляно не просто звичайні перехожі на вулицях, жителі міст, що траплялися на очі окупантам. Людей викрадали, катували та вбивали. Десятки, сотні жертв.

Факти цих жахливих злочинів збираються у спільну справу проти Росії. Але важливо розуміти, що це саме ті злочини, які Росія скоїла за місяць на окупованих територіях, а що було б за півроку? Рік? Концтабори, газові камери та крематорії. Ось що було б. І спробуйте мене переконати, що це не так.

Розвідка США попереджала про такий розвиток подій, і лише ідіоти або підстилки Кремля сумнівалися в цьому. Зараз ми бачимо, що все до цього і йшло – до заздалегідь спланованого, масштабного геноциду, що не має в сучасній історії порівнянь.

На жаль, ще багато територій України окуповані Росією, і на них ці жахи продовжуються. Жахи насильства, за яке відповідають не просто влада Росії або її окупаційна армія, а кожен росіянин.