Аркадій Бабченко. «Здрастуйте, «Абрамс»: що означає відкриття ленд-лізу США для України»

Юридично, програма ленд-лізу включає постачання … всього. Ось взагалі всього. Під «загалом усім» я маю на увазі взагалі все. “Абрамси”, “Бредлі”, “Кугуари”, “Петріоти”, “Томагавки”, “Раптори”, F-16, F-35, роботизовані платформи, дрони, розвідники, камікадзе, САУ, керовані снаряди, розумні авіабомби – то є просто взагалі все.
Перечитайте це ще раз. До мене, наприклад, це до кінця так і не дійшло.

Що поставлять США насправді? Я не знаю. Але, виходячи із заявленої на Рамштайні нової концепції «воєнного та стратегічного обвалення» Росії, гадаю, що поставлять — усе.

Як я й товкмачив роками — ми увійшли в нову епоху. Тепер офіційно. Світопорядок, що існував з 1945 по 2014 рік, тепер офіційно припинено. Саміт на Рамштайні – це нова Ялтинська конференція. Яка визначила тепер уже новий світоустрій.
І новий список країн, які керуватимуть цим світопорядком.
І Росії там нема.

Точніше вона є, звичайно, але в ролі православного північного Ірану. Який так само тепер сидітиме за ровом з крокодилами, кричати про ізраїльських терористів, які не дають йому збагатити уран, щоб зробити миролюбну ядерну бомбу, жерти зубами корпусу правоохоронців православної революції один одного живцем усередині периметра — але за поребрик вилазити вже не буде.

А на її місце просуватиметься Україна. Ви ж розумієте, що США робитимуть зараз із України Південну Корею? Що їм вкрай важливо після невдачі в Афганістані створити новий позитивний кейс. Що в Україну піде зараз такий потік озброєнь, технологій, грошей, кредитів, режимів максимального сприяння, зняття мит, квот та обмежень, що Сеул сто разів ще лікті покусає.
Справа, звичайно, не в Україні, а в тому, що буде вирішено одразу кілька завдань — і витіснення з ринку газу та нафти, і витіснення з політичної арени, і постановка на місце Китаю, і взагалі все, чого світ хотів би зробити давно, так все якось приводу не було.
А тут така нагода!
Дякую, Вово.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Що виходить у США, коли вони приходять до Кореї, ми бачили. Що виходить у СРСР – теж.
Ну що ж. В добрий шлях.

До речі, ви ж розумієте, що Пентагон зараз спить і бачить, щоб Росія бахнула кудись по конвою будь-якої натовської країни? Тоді російські війська з території України будуть винесені вже просто мітлою і, гадаю, вже просто об’єднаними силами НАТО безпосередньо.

Такого протистояння ніколи не було з часів Другої світової. Навіть у часи холодної війни. Навіть проти СРСР. Росія ВПЕРШЕ з тисяча дев’ятсот сорок п’ятого року зіткнеться із противником такого рівня.
Озброєна новітнім американським озброєнням сорокамільйонна країна, підтримувана всім світом, за якою стоять провідні держави з усією своєю військовою, політичною, економічною силою.
Мммм…

“Рапотори” проти Су-25. “Абрамси” проти Т-72. “Джавеліни” проти РПГ-7.
Це буде славне полювання.

Ну що ідіоти. Мріяли повоювати з НАТО та США?
Усі бажання мають виконуватися.
Привіт, “Абрамс”.

mediavektor.org