Винятковість та якість блендерів Bosch

333

Блендери можна вважати незамінними помічниками на кухні, що дозволяє щось подрібнити, підготувати соус або перемішати певні інгредієнти. Однією з найкращих пропозицій на ринку можна вважати пристрої від бренду Bosch, де є великий асортимент техніки, різноманітність функціоналу та технічних характеристик. Компанія завжди приділяє увагу якості та довговічності.

У виробництві застосовуються найкращі матеріали, конструкція надійна та довговічна, робота без відмови, а також впроваджуються інноваційні технології. Вибираючи блендер бош, покупці отримують гарантію за дотримання правил експлуатації. Кожен із них доповнюється інструкцією, що дозволить користувачам зрозуміти, як правильно працювати з технікою та продовжити термін її служби.

Різновиди блендерів Bosch

Дані пристрої, як і всі інші блендери, поділяються на кілька видів:

  • занурювальні (подовжена форма корпусу у вигляді ручки з механізмами керування, де на іншому кінці встановлені ножі для подрібнення);
  • стаціонарні (великі та потужні моделі, що доповнюються підставкою та ємністю, що ідеально забезпечить підготовку великих обсягів заготовок);
  • подрібнювачі (універсальні та компактні моделі для змішування та подрібнення будь-яких інгредієнтів);
  • вакуумні (обробка під мінімальним впливом кисню, що зберігає природний смак та харчову цінність).

Вибір конкретного виду ґрунтується на поставлених завданнях, де і яким чином блендер знадобиться.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Технічні характеристики

Потужність – ключовий параметр, що визначає можливість подрібнювати різноманітні інгредієнти. У середньому потужність від 300 до 900 Вт, але є й вищі параметри. Для горіхів, твердих овочів та фруктів, а також для м’яса чи зовсім замороженого м’яса потрібні найпотужніші моделі.

Деякі моделі блендерів доповнюються лезами ProEdge, виготовлені з міцного титану, а також ножами, що не ковзають. Регулювання швидкості плавне і можна тонко налаштувати формат подрібнення під конкретні потреби. Багато блендерів також доповнюються імпульсним режимом і турбо.

Функціональність

Серед поширених функцій потрібно відзначити подрібнювач різного розміру, віночок для збивання, режим пюре, шатківниця, гак для замісу тіста та багато іншого. Така різноманітність насадок дозволить зробити з блендера справді функціональне рішення. Додатково можна оцінити зовнішній вигляд і відтінки, щоб техніка відповідала загальній концепції кухні.