У Кропивницькому презентували нову книгу Василя Бондаря

22 лютого у Кропивницькому відбулася презентація нової книги відомого українського прозаїка й публіциста, заслуженого журналіста України Василя Бондаря. Захід відбувся в приміщенні Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського.

«Мережані закладки» – таку назву має новинка. До книги увійшли читацькі нотатки письменника, зроблені ним впродовж 2001 – 2017 рр.

Привітати письменника з виходом нової оригінальної книги завітав начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА Віталій Останній, який наголосив на значущості слова В. Бондаря сьогодні. Також з вітальним словом виступили письменники й журналісти: Надія Гармазій, Елеонора Бєльська, Антоніна Царук, Оксана Буянова, Сергій Запорожан, Світлана Орел та інші.

Видання є унікальним а жанром і формою подачі. З одного боку, це читацькі експресії щодо прочитаних книг. З іншого боку, стиль подачі й уміння виокремлювати посутні аспекти, ділитися враженнями – усе це свідчить про те, що перед читачем нотатки блогера. У виданні подано враження автора від книг українських та зарубіжних авторів. Букблогінг під книжковою обкладинкою – це новаторське рішення, яке неодмінно є привабливим для сучасної людини. Видання розраховане на широке коло читачів і буде цікавим як для тих, що мають багатий читацький досвід, так і для тих, хто тільки в пошуках своєї книги й готовий вслід за В. Бондарем читати, відкривати, сповнюватися враженнями.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Фото Анатолія Саржевського

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.