Хіти прози цієї зими від книгарні Book24

Можна довго сперечатися про уподобання читачів, але найкраще реальний інтерес широкої аудиторії відображають результати продажів книготорговців. Які романи та повісті у каталозі художньої літератури онлайн-магазину Book24 https://book24.ua/ua/catalog/khudozhestvennaya_literatura/ стали хітами?

Зарубіжна класика

Читання за навчальною програмою ліцеїв та вишів, самоосвіта, рекомендації лідерів думки суттєво впливають на активність продажів.

Зарубіжна класика широко представлена в хітах книжкового магазину:

  • 1984. Джордж Орвелл. Книга, яка не втратила своєї актуальності у атмосфері відродження тоталітарних держав.
  • Театр. Сомерсет Моем. Іскрометна іронія на тлі бурлеску та показної розкоші 20-х років минулого століття.
  • 451º за Фаренгейтом. Рей Бредбері. Жорстка антиутопія, яка давно розчинила тонку пелену фантастики.
  • Три товарища. Е.М. Ремарк. Блискучий переклад Юрія Архіпова повною мірою розкрив художні прийоми автора однієї з найкращих книг двадцятого століття про дружбу та кохання.

Сучасна українська література

Різний досвід, емоції, оцінки сучасних письменників близькі та зрозумілі сучасникам. Більшість авторів, що стали лідерами продажів в онлайн-книгарні Book24, молоді, амбітні, сміливо діляться з навколишнім світом своїми думками.

До топ-каталогу увійшла книга «Мій дід танцював краще за всіх» харківської письменниці, редактора Esquire Ukraine Катерини Бабкіної. Серія оповідань щодо прийняття минулого та виживання у будь-якому середовищі викликала щирий інтерес читачів.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Став популярним нестандартний детектив від Тамари Горіхи Зерні «Принцип втручання», який створений на стику драми, іронічної повісті, інтелектуальної прози та комедії. У лідери продажів вийшла розповідь про непросту службу українських льотчиків у зоні ООС та Африці Василя Муліка «Congo-Донбас. Гвинтокрилі флешбеки».

Книжки сучасних зарубіжних письменників

Перекладна література постійно знайомить українських читачів із найкращими творами авторів із США, Франції, Англії.

Серед бестселерів:

  • довгоочікувана політична казка “Ікабог” Джона Роулінг;
  • детектив “Загадка 622 номери” швейцарця Жоеля Діккера;
  • «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт;
  • «Чекай вдома, коли повернуся» Ельчін Сафарлі.

У чудовому українському перекладі у топ-списку рейтингу «Володар перснів» Толкіна, «Тисячоликий герой» Кемпбелла, «Цитадель» Кроніна. Зручні фільтри каталогу Book24 швидко сортують колекцію книжкових магазинів за авторами, жанрами, серіями, видавництвами.