Як обрати холодильний стіл для кафе чи ресторану

 

Холодильний стіл – це основна складова професійного холодильного обладнання в закладах громадського харчування. Основними особливостями даного виду обладнання є робоча поверхня, яка виготовлена з харчової нержавіючої сталі і холодильне відділення для виготовленої продукції, яке може бути представлено в різноманітному дизайні (висувні секції можуть поєднуватися з відкидними дверцятами), що дозволяє заощадити місце на виробничих лініях .

Столи холодильні – це основне обладнання в будь-якому ресторані. Холодильні столи використовуються для приготування їжі, а також для зручного зберігання продуктів і їх експозиції із низькою температурою. На ринку доступні двохдверні й тридверні моделі і оснащені висувними ящиками, а також холодильними столами з додатковими рішеннями, такими як раковина, надбудова для салату або скляні двері. Вибираючи столи холодильні слід звертатися до професіоналів.

Холодильні столи мають велике значення для безпеки зберігання продуктів харчування в професійному гастрономічному бізнесі.

Їх використання дозволяє зберегти безперервність холодильної обробки і не допускає розриву ланцюга охолодження, що може привести до псування продукту або зниження його якості.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Охолоджуючий стіл забезпечує безпечне зберігання продуктів харчування і одночасно забезпечує його експозицію.

Діапазон температур столів знаходиться в межах від -2 до +8 ° C.

Холодильні столи виготовлені з кислотостійкої нержавіючої сталі і оснащені сталевими або гранітними стільницями. Завдяки цьому вони відрізняються високою міцністю, а робочі поверхні мають гарну стійкість до впливу зовнішніх факторів. Холодильні столи бувають різної місткості, в межах від 200 до 600 літрів.

Є столи, оснащені однією, двома, трьома або чотирма камерами, які можуть бути адаптовані до контейнерів GN. На ринку є холодильні столи, оснащені дверима або ящиками, що підвищує зручність роботи на кухні. Найбільш поширеними є столи, оснащені повними або заскленими дверима. Доступні в продажу столи також можуть мати змішану компоновку дверей. Морозильні столи, для зберігання продуктів при температурі від -18 ° до -20 ° C, завжди оснащені повними дверима.

Холодильний і морозильний стіл може бути оснащений власним чиллером або мати чиллер, призначений для підключення до центральної холодильній системі.