Причини популярності корейської косметики

Про ефективність продуктів найкращих брендів корейської косметики говорити не доводиться – досить поглянути на порцелянову рівну шкіру азіатських красунь. Але це не єдина причина популярності k-beauty засобів. Що ж допомогло товарам з Кореї блискавично завоювати серця жінок усього світу? Є чотири складові, які рано чи пізно змусять вас купити корейську косметику в Києві.

Спеціальний догляд за обличчям. Чи відомо вам, що кореянки можуть використовувати до 18 засобів одночасно? В асортименті продукції зустрічаються унікальні товари, яких немає на європейському ринку. Здорової шкіри азіатки домагаються шляхом використання 10-ступеневої системи, що включає кілька (!) етапів очищення. Результат – ідеальний стан епідермісу і ефект фотошопа на обличчі, до якого прагнуть багато жінок.

Склад. Наріжним каменем виробники з Кореї ставлять збереження здоров’я шкіри і волосся, тому величезне значення приділяється безпеці косметики. Основна частина формули засобів (90%) – натуральні компоненти. У складі продуктів ви не знайдете небезпечних хімічних елементів: фталатів, штучних ароматизаторів, триетаноламіну, оксибензону і формальдегідів. Це зводить практично нанівець виникнення алергічних реакцій.

Дизайн упаковки. Хороша корейська косметика радує прекрасних дам не тільки якістю. Інтернет рясніє відгуками красунь, які співають оди креативному дизайну упаковок. Яскраві баночки і коробочки, найчастіше оформлені у вигляді милих звіряток, стануть прикрасою будь-якого туалетного столика.

Ціна-якість. Незважаючи на те що південнокорейські компанії використовують інноваційні технології та натуральні компоненти, ціни на їх продукцію радують споживачів демократичністю. Невелика вартість обумовлена ​​масштабністю виробництва і автоматизацією праці. Також конкуренція і відсутність вливання величезних коштів в рекламу привели до того, що косметика, не втративши якості, стала доступною для широкого кола покупців.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Південна Корея здійснила справжню революцію в косметології – тепер всі найбільш високотехнологічні продукти виробляють в Азії, а не в Європі, як ми до цього звикли. Розібратися в різноманітті різнокольорових баночок і незнайомих брендів не так-то просто, тому ми склали топ-10 найпопулярніших корейських продуктів, які ти обов’язково повинна спробувати.

  1. Равликовий крем Snail Repair Perfect від Mizon
  2. Крем Pig Collagen Jelly Cream від Scinic
  3. Маска Tomatox White Magic від Tony Moly
  4. Еліксир Au Ginseng від Erborian
  5. Яйце для очищення пір Egg Pore від Tony Moly
  6. BB-крем Perfect Cover від Missha
  7. Маска зі зміїною отрутою Syn-Ake Wrinkle Mask Pack від Secret Key
  8. Регенеруюча нічна маска для обличчя Super Aqua від Missha
  9. Очищаюча пінка з яєчним білком Egg White Pore Foam від Skinfood
  10. Крем Avocado Rich Cream від Skinfood

https://cosmic.net.ua/