Рецидиви сталінізму? Вʼятровича викликають на допит за конференцію по Голодомору

Володимир Вʼятрович заявив про виклик на допит у справі щодо проведення міжнародного форуму, присвяченого 85 роковинам пам‘яті жертв Голодомору. Про це він повідомив у facebook.com.

Про виклик на допит в Державне бюро розслідувань заявив народний депутат, колишній Голова Українського інституту національної памʼяті Володимир Вʼятрович:

“Імперія завдає удар у відповідь. Мене викликають на добит в ДБР. У якості свідка по справі, ініційованій Бужанським – за проведення міжнародного форуму, присвяченого 85 роковинам пам’яті жертв Голодомору. У нас знову садитимуть за правду про злочини комуністів?”

Наразі Вʼятрович є свідком у справі про проведення 22-24 листопада 2018 року Міжнародного форуму “Україна пам’ятає, світ визнає” до 85-тих роковин Голодомору 1932–1933 років в Україні.

У рамках масштабного заходу тоді відбувся науковий симпозіум в Українському домі (доповідачами зголосилися 20 іноземних та 32 українських дослідників теми), мистецька акція-реквієм у Національній опері України, меморіальне засідання Верховної Ради, засідання Міжнародного форуму за участі Президента України та глав іноземних держав.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал