Що таке смарт-приставка?

 

Smart TV приставка перетворює ваш телевізор в медіа-центр. Крім звичайного ТБ в цифровій якості вам буде доступний YouTube, соціальні мережі, додатки з музикою. Але найголовніше це практично необмежений доступ до фільмів та серіалів в найвищій якості FULL HD і 4К. Гарний вибір є на цьому сайті: citysmarttv.com.ua Любите кіно? Хочете подивитися улюблений серіал? Набридло дивитися YouTube на мобільному? – Вам обов’язково потрібна смарт-тв приставка.

Але ж є телевізори з вбудованим Smart TV? Так є. Це навіть зручно. Але Smart TV приставка це набагато більше, ніж функція смарт тв в телевізорі. Приставка це фактично ваш телефон, але в коробочці, підключеній до телевізора. Англійською ці приставки так і називаються Android TV Box.

Андроїд відкрита система і дає можливість ставити масу корисних додатків. Асортимент програмного забезпечення для телевізорів, як правило сильно обмежений. Більшість додатків для телевізорів платні: IVI, Megogo, TVZavr, Okko, Амедіатека, Netflix.

А тепер уявіть, що все це можна отримати безкоштовно! Хочете дивитися нові серії серіалів першим? Хочете подивитися фільм, який недавно вийшов в прокат у себе вдома на дивані? Тоді вам точно потрібна смарт тв приставка на Андроїд.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Немає сенсу переплачувати за наворочений телевізор зі смарт тв, яке, до речі, швидко застаріє і перестане працювати, коли можна купити недорогу смарт тв приставку і отримати більший функціонал, при чому, безкоштовно. Ціни на смарт тв приставки починаються приблизно від 1 500 рублів за просту надійну модель типу Х96.

А можна взяти приставку з собою на роботу, на дачу, в поїздку? Звісно! Це одна з головних переваг в порівнянні зі смарт тв у вашому телевізорі. Для підключення вам потрібно дві речі – телевізор та Інтернет. Погодьтеся, зараз це є майже скрізь. Інтернетом на дачі майже нікого не здивуєш. Телевізор є майже в кожному номері готелю, втім, як і Wi-Fi.

А що ще можна робити зі смарт ТВ приставкою? Практично все. Це телефон з величезним екраном. Підключайте мишку та клавіатуру – отримуєте комп’ютер на Андроїді. Можна вводити і редагувати текст, користуватися FaceBook, WhatsApp, Viber. Можна підключити IP-камери системи відеоспостереження та дивитися відео на великому екрані. Якщо взяти приставку трохи дорожче, то в ній крім Wi-Fi вже буде Bluetooth. Можна без проводів підключити Bluetooth навушники, щоб не турбувати близьких ввечері. А можна придбати Bluetooth пульт з можливістю голосового пошуку. В цьому випадку клавіатура вже не сильно потрібна. Знайти улюблений фільм або вибрати ролик в YouTube можна за допомогою голосового набору.