Служба таксі і поради з її вибору

Вибір служби таксі в Одесі визначається двома основними критеріями: вартістю поїздки і рівнем сервісу. При цьому останній включає все, починаючи від замовлення машини за допомогою спілкування з оператором і закінчуючи професіоналізмом водія і зовнішнім виглядом автомобіля. Зупинимося на цих двох критеріях більш докладно.

Демократичний тариф або грабіжницькі розцінки?

Вартість поїздки по одному і тому ж маршруту може варіюватися в залежності від марки автомобіля і апетитів самої компанії. Якщо особливих вимог до комфорту і зручності немає, краще віддати перевагу бюджетному автомобілю з мінімальною вартістю проїзду. Такий варіант готова запропонувати практично будь-яка служба таксі. Як кажуть, дешево і сердито. Але навіть на такій поїздці можна «пролетіти», коли автомобіль не буде обладнаний таксометром. Наявність в автомобілі таксометра стане запорукою того, що клієнт сплатить свій маршрут відповідно до показників лічильника, без будь-яких накруток з боку водія.

Оперативність подачі авто і вибір автомобіля

Почнемо з того, що в першу чергу слід визначитися, яким способом можна викликати таксі. Є два варіанти: зателефонувати безпосередньо до диспетчера або ж замовити машину по засобом спеціалізованих онлайн сервісів. Гарна служба таксі повинна оперативно відреагувати на заявку, подану будь-яким способом, і в максимально короткий час вирішити питання з наявністю вільного транспорту. Швидкість прибуття транспорту безпосередньо впливатиме на репутацію компанії.

Автопарк компанії-перевізника повинен містити машини різного класу, починаючи від бюджетних і закінчуючи представницькими VIP автомобілями. Якщо вибір обмежується тільки простенькими іномарками, то навряд чи це можна назвати високим сервісом. Адже в таку компанію не будуть звертатися люди зі статусом і певним становищем в суспільстві, для яких імідж є визначальним.

Машина і водій

Таксі завжди має бути чистим зовні і всередині. В салоні не повинно бути сторонніх запахів, а особливо сигаретного диму. Водій повинен бути охайним і ввічливим. Крім того велике значення має його професіоналізм і знання міста. Якщо таксист вибирає найдовший маршрут їзди до кінцевої зупинки, що б більше заробити, то такою службою таксі в подальшому краще не користуватися.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Вибираючи службу таксі, слід звертати увагу на безліч нюансів, від яких залежить не тільки оперативність і комфорт поїздки, але і безпеку пасажира.