З’явився тизер нової екранізації роману Кінга про смертельно небезпечний вірус

У мережі з’явився перший тизер серіальної адаптації роману Стівена Кінга «Протистояння». Як повідомляє chytomo.com, відео опублікували на Youtube-каналі Everyeye Plus.

Режисером, продюсером і сценаристом серіалу виступив Джош Бун, який зняв «Нових мутантів». Серед акторів: Олександр Скарсгард, Хізер Грем, Нат Вулф, Джеймс Марсден, Ембер Херд, Вупі Голдберг та інші.

За сюжетом, на таємній базі відбувається викид смертельно небезпечного вірусу, тож майже всі, хто був у цей момент там, гинуть. Одному з працівників дивом вдається вижити, проте саме через нього епідемія швидко поширюється серед мирного населення. Число жертв жахає – вмирають тисячі. Уцілілі діляться на два табори: одні залишилися вірні ідеалам минулого, інші доєднуються до загадкового Чорного Чоловіка, який прагне світового панування.

Як відомо, це вже друга серіальна екранізація роману «Протистояння». Перша вийшла ще у 1994 році, а сценарій до неї написав сам Стівен Кінг. Також на основі роману створили й однойменний комікс.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Роман «Протистояння» (The Stand) — вперше вийшов у 1978-му році у видавництві Doubleday. Він написаний за мотивами його ж раннього оповідання «Нічний прибій» (Night Surf), який вперше побачив світ у збірці «Нічна зміна». Багатьма критиками «Протистояння» вважається одним із найкращих романів письменника Кінга. Видання українською мовою з’явилося у 2017-му році у харківському видавництві КСД.