“Вони Бучу 10 днів не можуть пройти”: Арестович зганьбив путінське військо

В армії окупантів намітився розкол, а ФСБ здає кадировців.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі телеканалу Україна 24 прокоментував статтю The Washington Post, в якій ідеться, мовляв, на випадок захоплення Києва російськими військами США підготували план евакуації президента Володимира Зеленського до Польщі та створення “уряду у вигнанні”, який керуватиме з-за кордону партизанською війною в Україні.

“Ну яка партизанська війна, якщо ці нещастя російські Бучу проходять 10 днів, маленьке містечко. Ну яке захоплення всієї України. Вони з 10 армій, які у них є, вісім ввели сюди. Вже перекидають війська з Кавказу, а це для них катастрофа”, – сказав Арестович.

Радник голови ОПУ вказав на цікавий момент. За його словами, у ворога дуже сильний конфлікт між підрозділами, які були покликані з Кавказу, та російською армією.

“Вони звинувачують один одного в тому, що підставляють під удар українців. Ця інформація може мати підстави. Є інформація, що ФСБ вирішує питання Кадирова і може здавати маршрути кадировських військ. Вчора вночі їх, до речі, дуже добре накрили. Там свій конфлікт може початися Війська, які оточили переважаючими силами Чернігів, Суми, Харків, наполовину оточили Київ, не можуть на п’ять кілометрів просунуться вперед. Ну яку Україну вони братимуть? – сказав він.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Арестович зазначив, що в найближчі дві-три доби стане зрозуміло, чого чекати від окупантів: якщо вони створять оперативні з’єднання, значить, у них залишився військовий потенціал, але це будуть чи не останні сили.

ukraine.segodnya.ua