Великий книжковий салон Британії знову відкриється після пожежі

Великий книжковий салон Британії знову відкриється після пожежі, яка знищила на складі рідкісні та вживані книги на суму понад 1 млн доларів. Про це  повідомляє ВВС.

У листопаді у видавництві Berwyn Books у Баклі, графство Флінтшир, внаслідок пожежі загинуло близько 400 000 книг, у тому числі безліч унікальних та історичних робіт. Але громадськість згуртувалася, щоб допомогти бізнесу повстати з попелу, пожертвувавши велику кількість книг. Тепер вони продаватимуться у громадському центрі в Майнідді Іса.

Все було втрачено після того, як вогонь знищив два склади компанії, включаючи книгу, підписану королевою Вікторією, та перше видання «Радіо Таймс» за 1923 рік. Але більшість працівників вирішили, що вони хочуть спробувати перезапустити бізнес у тій чи іншій формі.

Співвласниця Емма Літтлер сказала: «Мені, Катріні та нашим співробітникам дійсно пощастило, що всі були тієї ж думки, що ми хотіли продовжити це. Наявність такої підтримки з боку нашої спільноти, клієнтів та сім’ї справді підштовхнула нас до цього».

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.