В Росії чиновниця захотіла переплюнути Жириновського: завдання держави – окупація нових земель

В Єкатеринбурзькій єпархії Російської православної церкви (РПЦ) назвали завданням держави насильницьке захоплення інших народів і територій інших країн. Таку заяву зробила керівник сектору церковно-парафіяльних шкіл єпархіального відділу релігійної освіти Анна Богданова, пише URA.RU.

«Освоєння земель – це не найголовніше. Завдання держави – це приєднати землі до Росії, збільшити територію, захопити народ, його привернути до себе. А завдання святої людини – це освятити цю землю. Тобто прийти, молитися, зробити Євхаристію на ній», – зазначила вона.

Коментар УЛГ. Складається враження, що вся Росія перетворюється на гігантську палату № 6. У цій «странє рабов, странє господ» отримують масову підтримку божевільні, маніакальні  ідеї. Жириновський і Шаріков тут — національні герої. Спонсорування тероризму і радикальних угруповань в усьому світі, підтримка ідеології російського фашизму всередині країни, окупація територій сусідів, агресія і війни в інших країнах світу – ось обличчя нинішньої російської влади, ось її сутність. Власне, це є обличчя всієї Росії, про яку російський філософ Чаадаєв написав ще в ХІХ столітті: «Ми належимо до тих націй, які перебувають мовби поза родом людським, а існують лишень для того, щоб дати світові вкрай важливий урок».

 

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.