В Австрії вийшов друком роман Наталки Сняданко

 
Австрійське видавництво Haymon із міста Інсбрук (Австрія) видало роман Наталки Сняданко «Фрау Мюллер не налаштована платити більше» у перекладі Лідії Наґель.
Книгу уже можна замовити і в інтернеті, повідомляє ЛітАкцент з посиланням на Zaxid.net
Лекторка видавництва Доротея Занон зазначає про цю подію: «Це історія цілого покоління, яке живе у важливий історичний період для своєї країни, покоління, до якого належить і сама авторка. Її роман показує українську дійсність ще у тіні історичних подій минулого століття, але вкорінений він у сучасному і актуальному матеріалі».
«Сміливо, уважно, дотепно і відверто, з неймовірною стилістичною майстерністю авторка аналізує цей шматочок світу, розташований на перехресті сходу і заходу. Наталка Сняданко належить до найважливіших і найцікавіших авторів сучасної української літератури, тож я дуже рада, що тепер її книги є і у програмі нашого видавництва, яке цікавиться українською літературою уже досить давно і видало у німецьких перекладах цілий ряд авторів», – вважають у видавництві.
Також  видавництво Haymon щодва роки організовує літературний фестиваль в Інсбруку, на який запрошує і українських письменників.
У цьому австрійському видавництві у 2007 році уже було видано книгу Наталки Сняданко «Колекція пристастей».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал