Українське видавництво відзначили в Лондоні за книжки про бізнес

Спільний книжковий проєкт українського видавництва BookChef та бізнес-школи МІМ переміг у міжнародному конкурсі AMBA & BGA Excellence Awards.

Як пише shotam.info, про це повідомило видавництво BookChef на своїй фейсбук-сторінці.

Зазначається, що перемогу здобули у номінації «Best Business School Partnership 2022 in association with Wharton Research Data Services (WRDS)» за інноваційні підходи до стратегічного партнерства.

Разом дві організації видали низку світових науково-популярних видань в серії «Бізнес-школа МІМ рекомендує». Це українськомовні переклади бестселерів за версією New York Times, Financial Times та інших авторитетних рейтингів, які визначають кращі бізнес-видання у світі.

Читайте такожБізнес на пенсії. У Львові бабусі з будинку престарілих об’єдналися під брендом Vbrani та в’яжуть на замовлення

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Українські бізнесмени отримують доступ до найбільш затребуваної бізнес-літератури. Це довготривала співпраця, і у нас є багато планів на майбутнє», — йдеться у повідомленні видавництва.

Співпраця видавництва BookChef та бізнес-школи МІМ триває з 2017 року.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.