У напівтемряві розкриють невідомі сторінки із життя Павла Тичини

 
До 125-річчя з дня народження знаменитого українського поета Павла Тичини київський музей Тичини сьогодні розкриває невідомі історії з життя поета, пише Сultprostir.
Організатори проведуть екскурсії для київських бібліотекарів, покажуть найцікавіші музейні проекти, а також влаштують літературно-музичний вечір «Талант дарований Небом».
«На літературному вечорі будуть виступати Іван Драч, Борис Олійник, Михайло Жулинський та інші метри української літератури, які читатимуть поезію Тичини. Також ми проведемо для гостей екскурсію з каганцями під назвою «Київ Тичини», протягом якої будемо розповідати невідомі історії з життя Павла Тичини у напівтемряві», – розповіла Cultprostir науковий співробітник музею Богдана Тараніна.
Заходи до 125-річчя поета продовжаться 28 січня кримсько-татарськими студіями в музеї Тичини під назвою «Ми – зорі одного неба». Відвідувачі побачать виставку книг, подарованих Тичині кримськотатарськими письменниками, а також фільм «Къырым» Ксенії Жорноклей. 29 січня в музеї виступить гурт «Теорія простору», а сучасні українські письменники Павло Коробчук, Оксана Гаджій, Лесик Панасюк і Любов Якимчук прочитають свої вірші.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал