Ти жалюгідний: Стівен Кінг засудив небажання Дональда Трампа визнати результати виборів

Популярний американський письменник Стівен Кінг відреагував на вибори президента США. Він обурений тим, що Дональд Трамп не може визнати свою поразку. Через це “король жахів” опублікував допис у Twitter.

Відомий письменник та “король хоррорів” Стівен Кінг висловив свою думку щодо пройдешніх виборів американського президента. Нагадаємо, що Дональд Трамп негативно відреагував на перемогу Джозефа Байдена. Він заявив про масові порушення та те, що готується оскаржувати результати виборів у суді.

Стівен Кінг висловився стосовно Дональда Трампа на своїй офіційній сторінці у твітері. Він жорстко розкритикував колишнього президента та назвав його жалюгідним.

Ти програв, ти жалюгідний, самоназваний, інфантильний мужик. Поступися і йди до біса,
– написав Стівен Кінг.

Окрім того, після виборів “король жахів” писав про те, що інколи перемагають і “хороші хлопці”. Президентство Трампа він вкотре назвав жалюгідним. Варто зазначити, що й раніше письменник не виявляв приязні до колишнього президента. Він називав його “некомпетентною гантелею” і казав, що Дональд “гірший за будь-яку історію жахів, яку я писав”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.