Цього року на Форумі видавців говорять про свободу

 
Тема цьогорічного Форуму видавців у Львові і Львівського міжнародного літературного фестивалю —«Ринок свободи».
Про це повідомляє Читомо.

«Ми дуже дякуємо нашій програмній раді, що долучилася до вибору теми, а також, всім можливим філософам, соціологам, економістам, письменникам, художникам, психіатрам…, які описували поняття свободи у своїх творах і створили для нас базу для формулювання думок», — наголосили організатори.

За їхніми словами, в межах фокусної теми, буде проговорено про те, як кожен з нас «торгує» своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді.
Організатори зазначили, що вибір цьогорічної теми форуму не є випадковим, адже упродовж 25 років ярмарок гуртував навколо себе різних людей, що мали різні думки, перемоги та проблеми. На ярмарку вони отримували спеціальний майданчик для взаємодії і створили ще одне місце, де люди переглядали свої бажання.
«Ми не можемо стверджувати, що це були позитивні чи негативні зміни, але хочемо акцентувати увагу наших відвідувачів та учасників на тому, що зміни відбувалися і відбуваються, а ринок функціонує», — наголосила команда форуму.
Також організатори нагадали, що цього року ярмарку виповнюється 25 років. Пройде він з 19 до 23 вересня.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал