Стівен Кінг планує написати роман про пандемію Covid-19: Це буде складно

Письменник Стівен Кінг, відомий творами у жанрах хоррор та трилер, планує написати роман, який буде присвячений коронавірусу. Як пише apostrophe.ua, своїми творчими планами автор поділився з Вупі Голдберг в рамках програми The View.

“Король жахів” взяв участь в ток-шоу, щоб презентувати свою нову книгу під назвою “Біллі Саммерс”. В ході бесіди він розповів, що Covid-19 вплинув на зміст роману: спочатку події твору відбувалися у 2020 році, але він повністю змінив їх на 2019-й, щоб зберегти правдоподібність.

Стівен розповів, що за сюжетом герої “Біллі Саммерса” відправляються в круїз, але у 2020-му вони не змогли б подорожувати через коронавірус.

Потім Кінг заявив, що свій наступний роман хоче присвятити пандемії ковіду. “Наступна книга, яку я хочу написати, буде присвячена безпосередньо коронавірусу. Я хочу взяти події 2020 року і подивитися, як вони проявляться у фактурі роману. Це буде складно”, – поділився письменник.

  • Раніше Стівен Кінг назвав найстрашніший для нього фільм. Здавалося б, “Короля жахів” не можна нічим злякати, але є картина, яка стала для нього настільки жахливою, що він навіть не зміг додивитися її до кінця.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.