Стартував конкурс «Шолом-Алейхем в Україні»

Стартував Всеукраїнський конкурс «Шолом-Алейхем в Україні». Він покликаний активізувати інтерес до особистості видатного письменника й драматурга Шолом-Алейхема та його життя в Україні. Конкурс відбувається за підтримки Управління туризму та промоції КМДА. Матеріали будуть використані для створення туристичного маршруту місцями Шолом-Алейхема. Про це повідомляє chytomo.com.

Участь в конкурсі можуть взяти краєзнавці, гіди, історики, літературознавці, вчителі, музейники, спеціалісти у галузі культури та туризму, фотографи, бібліотекарі, письменники, журналісти, блогери.

 

НОМІНАЦІЇ:

• Найнесподіваніший ракурс/місце/випадок в подорожах Шолом-Алейхема.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

• Історичний контекст – найбільш розгорнута та фактологічна оповідь про перебування Шолом-Алейхема в вашому населеному пункті.

• Документальність – розповідь про перебування Шолом-Алейхема в вашому населеному пункті, який супроводжується документальними (фото, описи, зображення місць) свідоцтвами подорожі письменника.

 

Конкурс триватиме з 12 лютого 2021 року по 14 травня 2021 року. Роботи приймаються включно до 20 квітня 2021 року. Попередньо учасників просять зареєструватися, заповнивши анкету на сайті конкурсу.

 

Оголошення результатів конкурсу та нагородження відбудеться в травні 2021 року. Загальний бюджет призового фонду конкурсу — 150 тисяч гривень. За підсумками планується публікація спеціального видання творів всіх учасників.

 

Деталі за посиланням.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.