Совкова відрижка: 16-річний ватник почав марити феесбешними заготовками, але потім публічно вибачився

У Києві 16-річний хлопець потрапив у скандал через антиукраїнські висловлювання. Однак пізніше, як це часто буває в таких випадках, він записав відео з вибаченнями. Про це повідомляє news.obozrevatel.com.

Так, житель столиці назвав російсько-українську війну “громадянською”, а Україну – “невдалим проєктом заходу”. Такі висловлювання він опублікував у соцмережах, скриншоти яких оприлюднив Telegram-канал “Катарсис”.

“Яка Україна? Немає такої країни. Україна – це невдалий проєкт заходу. Росія ні на кого не нападала. В Україні – громадянська війна і бандерівська наволоч сама в цьому винна”, – висловлював свою думку він в коментарях.

Також хлопець назвав Революцію Гідності – “державним переворотом”. Він вважає, що країні потрібно зробити російську мову другою державною, провести референдум з питання федеративного устрою, заборонити ультраправі організації і вступити в митний союз.

Також у мережі знайшли фото, на яких він позує з пам’ятником Леніну і георгіївською стрічкою.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Пізніше “Катарсис” опублікував відео з підлітком, на якому той просить вибачення за свої висловлювання.

“Я хотів би перепросити у патріотів України, в української армії, у всіх тих, кого я образив. Я визнаю, що був не правий. Вибачте мені, я так робити більше не буду, обіцяю”, – сказав він.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.