Ще один російський олігарх виступив проти агресії Путіна

Ще один російський олігарх, власник «Групи НЛМК» Володимир Лісін закликав спинити російську війну в Україні. Про це пише Reuters з посиланням на заяву Лісіна.

Лісін надіслав листа працівникам концерну, який виклали в соцмережах. Російський мільярдер сказав, що загибель людей в Україні є трагедією, яку важко виправдати чи пояснити.

Він закликав до мирного врегулювання через дипломатичні перемовини. У листі Лісін спільно з радою директорів висловив сподівання, що війна невдовзі скінчиться. Речник концерну підтвердив справжність листа.

Нагадаємо, в оточенні російського диктатора Володимира Путіна почався розкол. Наразі вже шестеро олігархів із загальним капіталом $90 млрд публічно виступили проти російської агресії щодо України. Статки російських мільярдерів скоротилися за тиждень війни майже на $40 млрд.

На сьогодні заяви зробили:

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

власник «Новатек» Леонід Міхельсон,
засновник «Русалу» Олег Дерипаска,
власник «Лукойл» Вагіт Алекперов,
голова «Альфа Груп» Михайло Фрідман та його партнер Петро Авен.
Зазначається, що найтвердіше висловився відомий банкір Олег Тіньков: «Це немислимо і неприпустимо! Держави мають витрачати гроші на лікування людей, а не на війну».

Співвласник «Альфа-Банку» та один з найбагатших російських олігархів Михайло Фрідман назвав війну в Україні трагедією і закликав припинити кровопролиття.

 

glavcom.ua