"Росія розвалиться на частини і Крим відійде Україні": російський журналіст Сергій Лойко

 
Російський журналіст і письменник Сергій Лойко вважає, що є реальний сценарій повернення Україні окупованого Криму.
Письменник, військовий журналіст, автор фоторепортажів із зони бойових дій в Донбасі Сергій Лойко заявив, що Росія вкрала Крим у України, –  bigmir.net.
“Крим був там, там жили люди, були якісь дороги, море якесь, туди їздили з Росії і з України, ніби все було нормально. Я взагалі не розумію, навіщо потрібно було красти Крим. Навальний сказав, що Крим – НЕ бутерброд, і в цих словах є раціональне зерно, тому що Крим не можна покласти в кишеню і забрати. Росія його вкрала. Це як ніби злодій залізає вночі до тебе в квартиру, щоб поцупити телевізор, підходить до телевізора, упакував його, а забрати не може. Думає, раз я його запакував, то він мій. Так і тут “, – підкреслив Лойко.
За його словами, Крим повернеться в Україну. “Він може повернутися в Україну за тим сценарієм, що Росія розпадеться – і тоді він просто відійде Україні, якщо не відійде Туреччини або ще комусь. Це буде зовсім інша історія “, – сказав Лойко.
Він додав, що Росія розвалиться на частини. “Путін – це Росія. Тобто Путін – це головний продукт Росії. Росія ні хрена не виробляє, крім Путіна. Путін – наша слава, сила і зброя, як говорили про Брежнєва. І в Росії немає нічого об’єднуючого, крім Путіна. Ось Путін піде – і все почне сипатися. Він сам, м’яко кажучи, не Ганді, але оточив себе такими придурками, ідіотами і безвільними людьми, на зразок  Медведєва, які взагалі навіть колгоспом керувати не мають права “, – уточнив Лойко.
“Щоб воскреснути від тисячолітнього сну, від тисячолітнього кошмару, від тисячолітнього рабства, щоб вижити, Росія повинна померти”, – переконаний письменник.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал