«Православний» Кива молитиметься за «шавок боягузливих», котрі відібрали в нього ступінь кандидата наук

Нардеп від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Кива пообіцяв молитися і повернути “все, що у нього забрали”, після того, як колегія Міністерства освіти та науки позбавила його наукового ступеня.

“Все, що ви, шавки боягузливі, у мене забрали – я поверну, а за тих, хто в цьому брав участь, тепер, як православний, молитимусь, знаю і згадаю кожного… Ви вже закінчуєте, а я лише почав” – написав він у Фейсбуці.

Кива також звернувся до президента Володимира Зеленського з пропозицією позбавити його адвокатського свідоцтва.

30 листопада Атестаційна колегія Міністерства освіти та науки скасувала рішення про присудження Іллі Киві наукового ступеня “кандидат наук з держуправління”.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

  • Кива 26 квітня “захистив дисертацію” кандидата наук із державного управління на тему “Механізми впливу громадянського суспiльства на державне регулювання правоохоронної дiяльностi (на прикладі країн ЄС та України)”.
  • Під час процедури захисту журналістів не пускали до приміщення невідомі молодики.
  • Журналісти видання Bihus Info довели, що Кива підробляв довідки для дисертації та збрехав про свою участь у вигаданих академічних конференціях.
  • Після розголосу Кива заявив, що його наукового керівника незаконно звільнили. Однак він пообіцяв йому посаду міністра освіти, коли очолить владу в країні.

pravda.com.ua

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.