Поет Биков заявив, що за 14 років Путін деградував

 
За останні 14 років пряма лінія з президентом Володимиром Путіним деградувала.
Про це в ефірі телеканалу «Дождь» заявив письменник і ведучий Дмитро Биков, пише zik.ua.
«Я помічаю колосальну інтелектуальну деградацію. Питання все більше переходять в розряд шоу, вони все більше співпадають з полем чудес, це такий собі сеанс спілкування з народом, але під народом маються на увазі тільки його виборці», – говорить Биков.
Письменник висловив думку, що якість жартів і «експромтів» у промові Путіна падає.
«Перш за все, реприза заганяється під питання, а питання під репризу. Історія з потопаючим Ердоганом, це явно, що дівчинці це підказали», – відзначає експерт.
За його словами, Путін все частіше уникає відповіді, підміняє відповідь демонстрацією цифр, дає загальні відповіді і використовує досить грубі і плоскі жарти.
«Потрапляння пальцем, стало класичним. Ну, якщо вони потрапили пальцем, то значить потрапили, куди хотіли, значить вони туди і хотіли ввести цей аналітичний палець», – пояснює ведучий.
«Це демонстрація влади, яка всім своїм виглядом говорить – будете хавати і так. Влада не повинна дбати про легітимність, про якість відповідей. Вона повинна продемонструвати, що вона незалежна від думки народу», – вважає він.
На думку Бикова, росіянам подобається презирство, яке виявляє до них Путін.
«Одним подобаються змістовні відповіді, іншим подобається демонстрація грубого і повного презирства, є категорія населення, якій, чим більше їх зневажаєш, тим більше вона вірить у силу влади. Є насолода бути поганим», – говорить Биков.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал