Перед концертом до Дня незалежності Софія Ротару виступить на “Новій хвилі” в Росії

Все ще народну артистку України Софію Ротару запросили виступити на святковому концерті до Дня незалежності в Києві. Вона погодилась, однак від концертів в Росії відмовлятись не стала. Гастролерка з’явиться на “Новій хвилі”, яка пройде в Сочі.

Як повідомляє showbiz.24tv.ua, на офіційній сторінці музичного конкурсу в інстаграмі з’явилась інформація, що Софія Ротару виступить на відкритті “Нової хвилі”. Відбудеться це 19 серпня, за п’ять днів до того, як співачка навідається в Україну.
“Я назову планету именем твоим” від радості наближення “Нової хвилі 2021″ та від того, що Софія Ротару виступить на нашій сцені на концерті на честь відкриття конкурсу”, – йдеться в дописі.

Після цього Софія Ротару планує приїхати в Україну та в День незалежності, 24 серпня, вийти на сцену НСК “Олімпійський”. Російська гастролерка долучиться до концерту з промовистою назвою “Найкращі пісні незалежності”.

На музичному конкурсі з’явиться не лише Ротару, а й інші українські артисти, які не проти підзаробити в Росії:

Нагадаємо, “Нова хвиля” – міжнародний конкурс молодих виконавців, який триває шість днів. До 2014 року його проводили в курортній Юрмалі, а коли росіянам Валерії, Кобзону, Газманову та іншим заборонили в’їзд до Латвії, оперативно перенесли в Сочі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.