Останній вірш Висоцького, написаний на проїзному, продають на аукціоні

Марина Владіфранцузька актриса російського походження, колишня дружина Володимира Висоцького, виставила на аукціон кілька речей, що зв’язують її з поетом, а також особисту колекцію предметів мистецтва.
У число лотів, які будуть продані з допомогою аукціонного дому Druot, входить останній вірш Висоцького, написаний ним 11 червня 1980 року на проїзному квитку. Його стартова ціна становить 15 тисяч євро.
Також Владі продає бронзову посмертну маску свого чоловіка. Її вартість може становити 30-50 тисяч євро. В описі майбутнього аукціону нічого не говориться про цей предмет, разом з тим у книзі Володимира ПеревозчиковаВолодимир Висоцький: Правда смертної години. Посмертна долястверджується, що гіпсова маска поета, знята в присутності Марини Владі, була вкрадена у скульптура Юрія Васильєва.
Крім речей, пов’язаних з Володимиром Висоцьким, Марина Владі виставила на продаж золоті і срібні прикраси і автограф творуМариночкаЖанаЛюка Годара.
Виставлені на торги лоти представлять публіці 24 листопада. Марина Владітретя дружина Висоцького. Вони одружилися в 1970 році

newsru.com

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал