«Офшор-95» покажуть на «UA: Першому»

Фільм-розслідування команди «Слідство.Інфо» презентували в Києві третього жовтня.

П’ятого жовтня о 22.00 на суспільному телеканалі «UA: Перший» покажуть фільм-розслідування про Володимира Зеленського та пов’язані з ним офшорні компанії «Офшор 95: таємниці бізнесу президента Зеленського».

Як повідомляє stv.detector.media, про це зазначено у телепрограмі «UA: Першого».

Нагадаємо, презентація фільму журналістів «Слідство.Інфо» «Офшор 95», який базується на матеріалах Pandora Papers, відбулась у київській «Малій Опері» на Лук’янівці. За кілька годин до прем’єри керівництво закладу відмовило у проведенні заходу, посилаючись на відсутність світла чи початок ремонту.

Керівниця «Слідство.Інфо» Анна Бабінець повідомила, що коли вона приїхала «Малої Опери», то світло там було, а ремонтні роботи не велись.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Пізніше, після розголосу у ЗМІ, керівництво «Малої Опери» дозволило провести запланований показ фільму «Офшор 95» у приміщенні закладу.

За словами генеральної прокурорки Ірини Венедиктової, для правоохоронної системи матеріал з розслідування «Слідство. Інфо» «не став і не міг стати сюрпризом».

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що у фільмі-розслідуванні про президента Володимира Зеленського та пов’язані з ним офшорні компанії «немає нічого компрометуючого».

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.