Невдовзі з’явиться книжка мемуарів Барака Обами

Екс-президент США Барак Обама оголосив дату виходу в світ своєї нової книги: мемуари першого темношкірого глави Білого дому під назвою “Земля обітована” з’являться на прилавках магазинів 17 листопада – через два тижні після президентських виборів. Автор стверджує, що написав “чесний звіт” про президентську каденцію.

Про це повідомляє в четвер, 17 вересня, сайт новинної служби ВВС.

На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter 44-й президент США, який провів у Білому домі вісім років, визнає: немає нічого приємнішого, ніж закінчити книгу – він гордий і щасливий представити співгромадянам свою працю.

768-сторінкові мемуари “Земля обітована” видані Penguin Random House і будуть відразу ж перекладені на 25 мов, повідомляється на сторінці видавничого дому.

Обама згадує про те, як справлявся з глобальною фінансовою кризою, як реалізував реформу охорони здоров’я Obamacare і як віддавав наказ про ліквідацію ватажка “Аль-Каїди”. Раніше у нього вийшли три книги: “Мрії мого батька” і “Зухвалість надії”, а також книжка для дітей “Про тебе співаю”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Втім, як зазначає видання, колишня перша леді перевершила в цьому питанні свого чоловіка: тираж мемуарів Мішель Обами “Становлення” досяг 10 мільйонів примірників всього за п’ять місяців.