Netflix починає роботу над серіалом за новим романом Елени Ферранте

Netflix і Fandango почали підготовку до зйомок серіалу за мотивами найновішого роману Елени Ферранте “La vita bugiarda degli adulti” (“Приховане життя дорослих”). Про це повідомляє tekstover.in.ua

Книжка видана в Італії видавництвом “E/O” 7 листопада 2019 року. Переклади видадуть у 25 країнах у вересні 2020 року.

Феліпе Тевес, керівник італійського підрозділу Netflix, сказав: “Для нас велика честь створити серіал, заснований на “Прихованому житті дорослих”. Книги Елени Ферранте надихають і тішать читачів в Італії і всьому світі, тому ми раді, що зможемо представити її найновішу роботу на екранах світовій аудиторії. І щасливі, що можемо далі співпрацювати з Fandango та інвестувати в унікальні італійські історії, що матимуть відгук, як ми вважаємо, не лише в Італії, а й у всьому світі”.

“Приховане життя дорослих” — історія дівчини Джованни, що живе ніби в двох Неаполях: високо-прекрасному й низько-потворному. Ця дихотомія впливає не лише на її життя, а й на весь світ.

Елену Ферранте журнал “Time” вніс до 100 найвпливовіших людей 2016 року, а її книжки перекладено 45 мовами. Книжки з її “Неаполітанської тетралогії” у світі продано загальною кількістю понад 15 млн прим. Кілька романів уже було успішно екранізовано: “Неспокійне кохання” та “Дні самотності” як фільми та “Моя неймовірна подруга” як серіал.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал