Народний депутат: інтерв’ю, яке Гордон взяв у Поклонської – ляпас Україні. Ляпас всім нам

«В френд-стрічці висвітлився пронизливий пост Олега Сенцова, він згадує, як рівно 6 років тому його затримали і почалися тортури і катування … Арештували Олега в окупованому Криму, його справу всі ці роки особисто тримав на контролі Путін. Але виконувала всю брудну роботу, фальсифікувала справи проти українців і кримських татар манкрутка і злодійка Поклонська», -як повідомляє  gazetavv.com, про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат Ірина Геращенко.

«Я вдячний вам за мужність» – починається інтерв’ю самозакоханого Гордона з цією потворою, яка знаходиться під санкціями в усьому цивілізованому світі. Це інтерв’ю – ляпас Україні. Кримським татарам, які сидять в тюрмах окупованого Криму. Звільненим з російських тюрем хлопцям. Ляпас всім нам. Гордон рік тому рвав на собі сорочки за Зеленського , запускав брехню про замахи на найвеличнішого лідера сучасності з боку злобних опонентів і особисто Порошенка, й ця його брехня стала частиною брудної кампанії проти нашої команди, частиною кампанії брехні і формування викривленої громадської думки. Цей вправний містифікатор нічого не робить просто так. Продовжується реванш й спецоперація повернення України в лоно Москви, в її інформаційне і пропагандистське поле. Де у ворога можна брати інтерв’ю і дякувати за катування наших . Не дивуйтеся, коли наступного року вся ця братія нап’ялить на себе колорадські стрічки. Зараз ще побоялися, але такими темпами « зшивання країни» до наступного соромитися вже буде нікого , а « буйних» вже почали втихомирювати і пакувати – через кримінальні справи і переслідування .
Мені скажуть зараз, що це інрерв’ю , мовляв , вийшло на YouTube, це приватний неконтрольований простір. Так і однокласники/ вконтакті багато років парили мізки українцям в інтернеті неконтрольовано ….
А перед цим « інтерв’ю» було победобесіє на 5 українських телеканалах- предтеча, пробні камені, наскільки ще можна зайти далі.
В мене окреме питання, де реакція профільного комітету ВР, міністерства , СБУ , ОГП, ОП і Нацради. Чи їм всім какаяразница? Про активістів , оптимістів , нацжон мовчу, вони теж були і залишаються ( усвідомлено чи ні) частиною спецоперації», – завершає парламентар.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал