На Львівщині знімуть фільм про євреїв під час Другої світової війни за 4 мільйони євро

19 січня у місті Лева голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький зустрівся з представниками кінокомпанії «LACO FILMS» (Ізраїль, Тель Алів).  Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Під час зустрічі представники місцевої влади та ізраїльські кінематографісти обговорили зйомки майбутнього фільму під назвою “Кімната Маріани”. Сюжет фільму оснований на реальних подіях, які відтворюють життя єврейської родини з ґетто під час років Другої світової війни.

Основні локації зйомки – територія Західної України, а саме Львівщини. Генеральний продюсер картини Алексі Осмоловські повідомив, що фільм буде знятий повністю українською мовою.

”Одна з головних героїнь є відомою французькою акторкою сучасності й вона з вересня минулого року спеціально для ролі у фільмі розпочала вчити українську мову для повного занурення глядача у автентичність тих часів”, – сказав Алексі Осмоловські.

Підготовка до зйомок кінопроєкту розпочнеться у березні. Зйомки фільму розпочнуться у квітні та триватимуть до червня. У зйомках візьмуть участь понад 300 осіб. Бюджет фільму складе понад 4 млн євро.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.