На фестивалі «Зелена хвиля» в одесі нагородили переможців літературних конкурсів

На Міжнародному книжковому фестивалі-виставці «Зелена хвиля», який пройшов з 5 по 8 серпня 2021 року в парку ім. Т. Шевченка, нагороджені переможці літературних і художніх конкурсів. Про це повідомляє omr.gov.ua.

Так, 7 серпня на «книжковій сцені» Міжнародної книжкової виставки «Зелена хвиля» відбулася церемонія нагородження переможців Корнейчуковського фестивалю.

На Всеукраїнський літературний конкурс «Море талантів» було заявлено 190 робіт з усіх регіонів України. Переможців визначили у вікових категоріях у номінаціях «поезія» та «проза».

Також відбулося нагородження переможців конкурсу цифрового малюнка iParus кращих юних художників, що освоїли цифрові технології.

Переможців також назвав Міжнародний конкурс на кращий твір для дітей «Корнейчуковська премія» в номінаціях: «поезія», «проза для молодшого шкільного віку», «проза для старшого шкільного віку», «драматургія і кіносценарій». У ньому взяли участь літератори України та інших країн.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Всі фіналісти отримали дипломи, почесні відзнаки та подарунки. Роботи переможців опубліковані в альманасі «Море талантів» та збірнику «Корнейчуковська премія».

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.