«Моя книга» – новий проєкт для письменників

«Кабінет молодого автора Національної спілки письменників України» та Київська міська бібліотека Дніпровського району ім. К. Симонова запрошує всіх авторів України взяти участь у проєкті «Моя книга».

У рамках цього проєкту кожен автор має можливість розповісти про свою книгу прози, поезії чи публіцистики, а також зазначити, де її можна придбати. Ця інформація буде розміщена на офіційній сторінці у фейсбук бібліотеки ім. К. Симонова та в групі «Кабінету молодого автора НСПУ» «Молоді автори України».

Для участі у проєкті вам необхідно всього лише зробити запит на дружбу на згаданій сторінці бібліотеки – https://www.facebook.com/profile.php?id=100050981453901, і надіслати текстове повідомлення (вордійський файл!) з інформацією про книгу, про її автора, а також прикріпити окремими файлами фото книги та автора і – за наявності – буктрейлер.

Паралельно з цим ви можете самостійно виставити цю ж інформацію в групі «Молоді автори України»: https://www.facebook.com/groups/642730803224154/.

Лише не забудьте в заголовку вашого повідомлення та самостійної публікації написати: ПРОЄКТ «МОЯ КНИГА». Далі – повне ім’я і прізвище автора та назву книги.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Зверніть увагу, пропонуючи інформацію про книгу, автор гарантує те, що вона не  містить закликів до насильства, не розпалює міжетнічну та міжнаціональну ворожнечу, не пропагує насильство та нездорові звички, не зловживає ненормативною лексикою тощо.

Щодо якості представлених творів – організатори не забороняють самовиражатися авторам різного рівня майстерності, однак покладаються на вишуканий смак читачів.

 

Юлія Бережко-Камінська,

секретар НСПУ по роботі з молодими авторами