Меган Маркл напише роман

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл має намір написати роман. Про це пише gazeta.ua.

“У Маркл є досвід письменницької роботи. До зустрічі з Гаррі вона вела популярний блог The Tig, в якому розповідала про здоров’я, подорожі, їжу та моду. Фантастика – це той жанр, в якому вона завжди хотіла спробувати свої сили. Вона впевнена, що все, що б вона не написала, буде добре продаватися незалежно від якості”, – каже інсайдер.

Як пише Daily Mail, Меган заручилася юридичним захистом, який дозволить їй писати романи через Archewell. Це фонд, який вона створила з принцом Гаррі. Назвали на честь первістка – Арчі. Зараз адвокати в США розглядають заяву подружжя про реєстрацію цієї торгової марки. Один із пунктів, з яким вони звернулися до Бюро патентів і товарних знаків США, передбачає права писати “художню та нехудожню літературу на різні теми” під торговою маркою Archewell, а також випускати “загальноформатні журнали та друковані періодичні видання”.

У свій час принц Чарльз також написав книгу. Створив повість для дітей “Старий Локнагара”.

2020-го Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від звання членів королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США. Іноземні ЗМІ повідомляють, що Меган Маркл планує стати президенткою США. Саме через це екс-актриса не відмовилася від американського громадянства. Також Меган створюватиме фільми для Netflix та подкасти для Spotify.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.