Львівський книжковий ярмарок у цифрах

Львівський книжковий ярмарок — грандіозна подія вересня, на яку увесь рік чекають і видавці, й автори, і, звісно, книгомани. І хоч пандемія 2020-го внесла свої правки,  Книжковий ярмарок було скасовано, 15-19 вересня 2021-го він повертається зі ще більшим розмахом!

Програма Книжкового ярмарку налічує понад 400 подій, і всі відбудуться наживо. 11 локацій у центрі Львова, 146 виставкових стендів у Палаці мистецтв, 150 торгових яток на подвір’ї Палацу Потоцьких та проспекті Свободи. А ще понад 200 учасників з усієї України! На Ярмарку будуть презентовані Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Мукачево, Одеса, Рівне, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Біла Церква, Ужгород, Полтава, Суми та Чернівці.

Уперше за історію існування Книжкового ярмарку участь у ньому братимуть такі видавництва:

– «Віхола» (Київ). У фокусі — нон-фікшн для дорослих, тексти українських авторів, від психології, підприємництва, лайфстайлу до науково-популярної літератури.

– «Чорна гора» (Київ). Видавництво заснували Денис Казанцев та Марина Воротинцева. Вони мають на меті сформувати бібліотеку книг, написаних сучасниками для сучасників, та зафіксувати ключові події новітньої української історії.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

– «Смакі» (Дніпро). Видавництво створене у 2020 р. Валентиною та Денисом Смаковськими, які хотіли поширювати інформацію про природні пологи серед майбутніх батьків і перинатальних фахівців. Після народження дочки подружжя вирішило продовжити книговидання темою вихованням дітей.

– IST Publishing — незалежне мале видавництво, що спеціалізується на книжках про сучасну культуру та українське мистецтво з подальшим перекладом іноземними мовами. Заснували Катерина Носко, Анастасія Леонова та Борис Філоненко.

– Bookraine — молоде та сміливе видавництво, яке відкриває українську літературу всьому світові. Спеціалізується на художній літературі, нон-фікшн, ілюстраційних та мистецьких творах, а також нестандартній літературі, яка не належить до жодних відомих світові жанрів.

– IPIO (Київ) — видавництво мотиваційних книг Іцхака Пінтосевича, підприємця й популярного бізнес-тренера. Основна тематика книг: ділова література, інтернет-маркетинг, тайм-менеджмент, оригінальні щоденники, здоровий спосіб життя.

Крім новачків, Львівський книжковий ярмарок залюбки приймає «старожилів» заходу. Це відомі українські видавництва, які постійно беруть участь у Ярмарку та є фаворитами серед читачів: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Фоліо», «Мистецтво», «Свічадо», «Світло і тінь». Дякуємо за ваш вклад у розвиток книговидавництва та якісний продукт!

Запрошуємо приєднатися до Львівського книжкового ярмарку офлайн у Львові! Живе спілкування з улюбленими авторами, цікаві презентації нових видань та якісне поповнення ваших книжкових полиць гарантовано!

Вся програма Львівського книжкового ярмарку .

Придбати квитки можна буде на вході в день події, а також онлайн за посиланням.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.